Rekry

Professio on moderni tapahtumajärjestäjä ja päättäjämedia Suomessa ja Ruotsissa. Luomme vuosittain yli 100 rajoja rikkovaa ja innovatiivista tapahtumaa ja koulutusta. Fokusalueemme on kasvava ja murroksessa oleva julkinen sektori ja julkiset palvelut, mm. alan johtavat tapahtumat Tulevaisuuden Sairaala, Digitaalinen Kunta ja EDU 360° ovat käsialaamme. Katso videolta lisää.

Haemme jatkuvasti uusia huipputekijöitä tiimiimme, tällä hetkellä etsimme:

 

Tapahtumatyöntekijä, keikkatyö

Etsitkö innostavaa keikkatyötä syksylle? Professio on moderni julkisen sektorin ja julkisten palvelujen tapahtumajärjestäjä ja päättäjämedia Suomessa ja Ruotsissa. Luomme vuosittain yli 100 rajoja rikkovaa ja innovatiivista tapahtumaa ja koulutusta. Alan johtavat tapahtumat mm. Tulevaisuuden Sairaala, Digitaalinen Suomi ja EDU 360° ovat käsialaamme.

Etsimme joukkoomme uusia asiakaspalvelun superstaroja!

Haemme tapahtuma-alasta kiinnostuneita, huippuenergisiä tapahtumatyöntekijöitä tapahtumiimme pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Työ on osa-aikainen (tarvittaessa töihin kutsuttava), joten se sopii loistavasti esimerkiksi opiskelijoille! Työssä saat eturivin näköalapaikan tapahtumien järjestämisen saloihin ja olet avainroolissa huikean asiakaskokemuksen onnistumisessa ja viemisessä next levelille!

Profession tapahtumatyöntekijänä eli Event Experience Ambassadorina sinulla on:

• iloinen ja positiivinen CAN DO -asenne
• aloitteellisuutta lähestyä asiakkaita
• rohkeutta ohjata isojakin ihmisryhmiä energisesti, isoin elein ja kovalla äänellä
• loistavat tiimityöskentelytaidot
• halu tuottaa parasta mahdollista asiakaskokemusta
• mahdollisesti jo aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä

Lähetä hakemuksesi ja CV:si mielellään heti, ja viimeistään 23.6.2017 mennessä sähköpostilla irina.niiranen(at)professio.fi. Haastettelemme hakijoita jo hakuaikana. Palkkaus on tuntiperusteinen ja työ alkaa elokuussa. Meillä on huipputiimi, jossa töitä tehdään rennossa työilmapiirissä kovalla sykkeellä tavoitteena paras mahdollinen asiakaskokemus tapahtumiemme osallistujille ja yhteistyökumppaneille!

Toimipisteemme sijaitsee Espoon Keilarannassa.