Rekry

Professio on moderni tapahtumajärjestäjä ja päättäjämedia Suomessa ja Ruotsissa. Luomme vuosittain yli 100 rajoja rikkovaa ja innovatiivista tapahtumaa ja koulutusta. Fokusalueemme on kasvava ja murroksessa oleva julkinen sektori ja julkiset palvelut, mm. alan johtavat tapahtumat Tulevaisuuden Sairaala, Digitaalinen Suomi ja EDU 360° ovat käsialaamme. Katso videolta lisää.

Haemme jatkuvasti uusia huipputekijöitä tiimiimme, tällä hetkellä etsimme:

 

Haemme tapahtumakoordinaattoria asiakaspalvelutiimiimme

Työpäiväsi ovat monipuolisia ja tulet kehittämään Profession tapahtumien ja koulutusten asiakaskokemusta. Toimit keskeisenä linkkinä yhteistyökumppaneihin ja tapahtumien osallistujiin päin. Tehtävä on vakituinen ja työskentelypaikkana on toimistomme Espoon Keilarannassa.

Olet vastuussa sinulle nimettyjen tapahtumien ja koulutusten asiakaskokemuksesta ja käytännön järjestelyiden onnistumisesta yhdessä johtamasi asiakaskokemustiimin kanssa. Lisäksi johdettavanasi on yrityksemme koordinaattoriharjoittelija.

Toivomme uuden kollegan olevan positiivinen ja energinen multitaskeri, jolla pysyy langat käsissä päällekkäisissä projekteissa. Olet tottunut toimimaan itsenäisesti, asiakaslähtöisesti ja omaat hyvät ongelmanratkaisukyvyt. Hakemallamme henkilöllä on yli vuoden kokemus tapahtumien koordinointitehtävistä.

Olet etsimämme henkilö, jos haluat rakentaa jokaisesta tilaisuudesta asiakkaillemme unohtumattoman kokemuksen.

Lähetä hakemuksesi, CV:si sekä palkkapyyntö sähköpostilla osoitteeseen juho.manni@professio.fi 19.1.2018 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti oikean henkilön löydyttyä. Mikäli sinulle herää lisäkysymyksiä tehtävästä, voit olla yhteydessä sähköpostilla tai puhelimitse: Juho Manni, Partner, Professio, juho.manni@professio.fi, 040-3424542.

 

Tapahtumatyöntekijä, keikkatyö

Etsitkö innostavaa keikkatyötä?

Etsimme joukkoomme uusia asiakaspalvelun superstaroja!

Haemme tapahtuma-alasta kiinnostuneita, huippuenergisiä Customer Experience Ambassadoreita tapahtumiimme pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Työ on osa-aikainen (tarvittaessa töihin kutsuttava), joten se sopii loistavasti esimerkiksi opiskelijoille! Työssä saat eturivin näköalapaikan tapahtumien järjestämisen saloihin ja olet avainroolissa huikean asiakaskokemuksen onnistumisessa ja viemisessä next levelille!

Profession tapahtumatyöntekijänä eli Customer Experience Ambassadorina sinulla on:

• iloinen ja positiivinen CAN DO -asenne
• aloitteellisuutta lähestyä asiakkaita
• rohkeutta ohjata isojakin ihmisryhmiä energisesti, isoin elein ja kovalla äänellä
• loistavat tiimityöskentelytaidot
• halu tuottaa parasta mahdollista asiakaskokemusta
• mahdollisesti jo aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä

Lähetä hakemuksesi ja CV:si mielellään heti, ja viimeistään 30.11.2017 mennessä sähköpostilla mia.kaurila@professio.fi. Haastettelemme hakijoita jo hakuaikana. Palkkaus on tuntiperusteinen ja työ alkaa joulu-tammikuussa. Meillä on huipputiimi, jossa töitä tehdään rennossa työilmapiirissä kovalla sykkeellä tavoitteena paras mahdollinen asiakaskokemus tapahtumiemme osallistujille ja yhteistyökumppaneille!

Toimipisteemme sijaitsee Espoon Keilarannassa.