Sijainti

Tapahtuma järjestetään upeissa puitteissa Clarion Hotel Helsingissä Jätkäsaaressa. Parhaiten pääset paikalle raitiovaunulla 6T, 7 tai 9 (Huutokonttorin pysäkki) tai metrolla (Ruoholahden asema). Hotellilla on myös maksullinen pysäköintimahdollisuus, mutta suosittelemme suosimaan julkisia kulkuneuvoja.

Clarion Hotel Helsinki
Tyynenmerenkatu 2
00220 Helsinki

Majoitus

Olemme varanneet majoituskiintiön tapahtuman osallistujille Clarion Hotel Helsinkiin 22.-23.5. väliselle ajalla, huoneiden hinnat ovat:

Standard
1-hengen huone 138 € / huone / vrk
2-hengen huone 158 € / huone/ vrk

Superior
1-hengen huone 158 € / huone / vrk
2-hengen huone 178 € / huone/ vrk

Majoitushintaan sisältyy alv, Clarion aamiainen, Top Floor- kuntosalin, asiakassaunojen ja uima-altaan käyttö aukioloaikojen mukaan.

Kaikki varaukset tulee tehdä tiistaihin 8.5.2019 mennessä tai hotellin saatavuuden mukaan. Varaukset kiintiöstä tehdään hotellin Inhouse Sales toimiston kautta sähköpostitse reservations.cl.helsinki@choice.fi tai puhelimitse +358 10 850 3820. Inhouse Sales toimisto on avoinna arkipäivisin klo 08:00 – 18:00.

Varausta tehdessänne, mainitsettehan kiintiönimen Tekoäly. Kaikkiin huonevarauksiin tulee ilmoittaa majoittujan nimi / majoittujien nimet, tulo- ja lähtöpäivä, luottokorttinumero ja kortin voimassaoloaika, sähköpostiosoite sekä puhelinnumero. Huoneen maksu suoritetaan paikan päällä hotellissa.

Olemme neuvotelleet erikoishinnat myös useisiin muihin Helsingin hotelleihin. Katso kaikki etuhintaiset hotellit täältä. Mainitse huonetta varatessasi, että olet tulossa Profession tapahtumaan, niin etuhinta otetaan huomioon.

Mikäli kaipaat lisätietoja, ota yhteys asiakaspalveluumme numeroon +358 (0)20 780 6220.