Rekry

Professio on moderni tapahtumajärjestäjä ja päättäjämedia Suomessa ja Ruotsissa. Luomme vuosittain yli 100 rajoja rikkovaa ja innovatiivista tapahtumaa ja koulutusta. Fokusalueemme on kasvava ja murroksessa oleva julkinen sektori ja julkiset palvelut, mm. alan johtavat tapahtumat Tulevaisuuden Sairaala, Digitaalinen Suomi ja EDU 360° ovat käsialaamme. Katso videolta lisää.

Haemme jatkuvasti uusia huipputekijöitä tiimiimme:

 

Nyt haussa Customer Experience Coordinator 

Olet etsimämme henkilö, jos haluat rakentaa jokaisesta tilaisuudesta asiakkaillemme unohtumattoman kokemuksen!

Tehtävässä vastaat sinulle nimettyjen tapahtumien ja koulutusten asiakaskokemuksesta ja käytännön järjestelyiden onnistumisesta. Toimit keskeisenä linkkinä yhteistyökumppaneihin ja tapahtumien osallistujiin päin. Onnistut tehtävässä, jos olet positiivinen ja energinen multitaskeri, jolla pysyy langat käsissä päällekkäisissä projekteissa. Olet tottunut toimimaan itsenäisesti, asiakaslähtöisesti ja omaat hyvät ongelmanratkaisukyvyt.

Tehtävä on vakituinen ja työskentelypaikkana on toimistomme Espoon Keilarannassa.

Innostuitko, hae kasvavaan Profession tiimiin!

Lähetä hakemuksesi, CV:si sekä palkkapyyntö sähköpostilla osoitteeseen juho.manni@professio.fi 29.7.2018 mennessä. Käsittelemme hakemukset hakuajan päätyttyä ja täytämme paikan heti oikean henkilön löydyttyä.

Tapahtumatyöntekijä, keikkatyö

Etsimme joukkoomme uusia asiakaspalvelun superstaroja!

Haemme tapahtuma-alasta kiinnostuneita, huippuenergisiä Customer Experience Ambassadoreita tapahtumiimme pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Työ on osa-aikainen (tarvittaessa töihin kutsuttava), joten se sopii loistavasti esimerkiksi opiskelijoille! Työssä saat eturivin näköalapaikan tapahtumien järjestämisen saloihin ja olet avainroolissa huikean asiakaskokemuksen onnistumisessa ja viemisessä next levelille!

Profession tapahtumatyöntekijänä eli Customer Experience Ambassadorina sinulla on:

• iloinen ja positiivinen CAN DO -asenne
• aloitteellisuutta lähestyä asiakkaita
• rohkeutta ohjata isojakin ihmisryhmiä energisesti, isoin elein ja kovalla äänellä
• loistavat tiimityöskentelytaidot
• halu tuottaa parasta mahdollista asiakaskokemusta
• mahdollisesti jo aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla mia.kaurila@professio.fi. Palkkaus on tuntiperusteinen. Meillä on huipputiimi, jossa töitä tehdään rennossa työilmapiirissä kovalla sykkeellä tavoitteena paras mahdollinen asiakaskokemus tapahtumiemme osallistujille ja yhteistyökumppaneille!

Toimipisteemme sijaitsee Espoon Keilarannassa.