Rekry

Professio on moderni tapahtumajärjestäjä ja päättäjämedia. Luomme vuosittain yli 100 rajoja rikkovaa ja innovatiivista tapahtumaa ja koulutusta. Fokusalueemme on kasvava ja murroksessa oleva julkinen sektori ja julkiset palvelut, mm. alan johtavat tapahtumat Tulevaisuuden Sairaala, Digitaalinen Suomi ja EDU 360° ovat käsialaamme. Katso videolta lisää.

Haemme jatkuvasti uusia huipputekijöitä tiimiimme:

Junior Event Producer

Haemme tulosorientoitunutta Junior Event Produceria (Trainee) vahvistamaan koulutusliiketoimintaamme ja kehittymään sisällöntuotannon ammattilaiseksi

Junior Event Producerina tulet vastaat oman koulutusportfolion sisällöntuotannosta. Tehtävänäsi on kartoittaa ja ennakoida asiakaskohderyhmiemme osaamisen kehittämisen tarpeita ja tuotteistaa niihin vastaavia kaupallisesti menestyviä koulutuksia. Toivomme sinun olevan kiinnostunut julkishallinnon, soten ja liike-elämän muutoksista. Lisäksi edellytämme rohkeutta tarttua uusiin aiheisiin ja myynnillistä asennetta.

Tehtävässä tarvitset hyviä neuvottelu- ja yhteistyötaitoja, sillä työnkuvaasi kuuluu kouluttajien rekrytointi ja yhteistyö sidosryhmiemme kanssa. Tehtävässä menestymistä edesauttaa:

  • korkeakoulututkinto (esim. kaupallinen tai yhteiskunnallinen)
  • kyky hahmottaa kokonaisuuksia nopeasti
  • sujuvat kirjalliset ja suulliset viestintätaidot
  • digitaalisen markkinoinnin tuntemus on eduksi

Kyseessä on kuuden kuukauden palkallinen kokopäiväinen harjoittelujakso toimistollamme Espoon Keilaniemessä. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työhön, viihtyisän ja nuorekkaan työilmapiirin ja modernit toimistotilat. Vakituinen työsuhde on mahdollinen trainee-jakson päätteeksi.

Hae paikkaa viimeistään 9.11.2018, täytämme position heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa koulutusliiketoiminnan johtaja Jaakko Tuuli torstaina 18.10. klo 15-16 ja maanantaina 22.10. klo 10-11 numerosta 040 342 4551. Lähetä hakemus ja CV osoitteeseen jaakko.tuuli@professio.fi

Account Manager

Asiakkuuspäällikkö tapahtumaliiketoimintaan

Haemme tiimiimme tuloshakuista kumppanimyyjää. Työssäsi vastaat kokonaisvaltaisesti omien asiakkuuksiesi yhteistyökumppanuuksien myynnistä. Lisäksi kehität ja kasvatat asiakkuuksiasi pitkällä tähtäimellä. Yhteistyökumppanuudet rakentuvat tapahtumiemme ympärille.

Asiakkuuspäällikkönä sinulla on:

  • halu tehdä kovaa tulosta
  • kykyä kartoittaa ja analysoida asiakkaita
  • erinomaiset sosiaaliset taidot
  • rohkeutta lähestyä asiakkaita
  • omistautumista ja intohimoa työhön

Lisätietoja tehtävästä antaa Target headhunting Oy, Anna Vihanto : 050 590 4543

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen mielellään heti, mutta viimeistään 2.11.2018 mennessä. Haethan tehtävään täyttämällä sähköisen lomakkeen osoitteessa www.targetheadhunting.fi > Työpaikat

Tapahtumatyöntekijä, keikkatyö

Etsimme joukkoomme uusia asiakaspalvelun superstaroja!

Haemme tapahtuma-alasta kiinnostuneita, huippuenergisiä Customer Experience Ambassadoreita tapahtumiimme pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Työ on osa-aikainen (tarvittaessa töihin kutsuttava), joten se sopii loistavasti esimerkiksi opiskelijoille! Työssä saat eturivin näköalapaikan tapahtumien järjestämisen saloihin ja olet avainroolissa huikean asiakaskokemuksen onnistumisessa ja viemisessä next levelille!

Profession tapahtumatyöntekijänä eli Customer Experience Ambassadorina sinulla on:

• iloinen ja positiivinen CAN DO -asenne
• aloitteellisuutta lähestyä asiakkaita
• rohkeutta ohjata isojakin ihmisryhmiä energisesti, isoin elein ja kovalla äänellä
• loistavat tiimityöskentelytaidot
• halu tuottaa parasta mahdollista asiakaskokemusta
• mahdollisesti jo aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla viveka.vihavainen@professio.fi. Palkkaus on tuntiperusteinen. Meillä on huipputiimi, jossa töitä tehdään rennossa työilmapiirissä kovalla sykkeellä tavoitteena paras mahdollinen asiakaskokemus tapahtumiemme osallistujille ja yhteistyökumppaneille!

Toimipisteemme sijaitsee Espoon Keilarannassa.