Rekry

Professio on moderni tapahtumajärjestäjä ja päättäjämedia Suomessa ja Ruotsissa. Luomme vuosittain yli 100 rajoja rikkovaa ja innovatiivista tapahtumaa ja koulutusta. Fokusalueemme on kasvava ja murroksessa oleva julkinen sektori ja julkiset palvelut, mm. alan johtavat tapahtumat Tulevaisuuden Sairaala, Digitaalinen Suomi ja EDU 360° ovat käsialaamme. Katso videolta lisää.

Haemme jatkuvasti uusia huipputekijöitä tiimiimme, tällä hetkellä etsimme:

Customer Data Trainee

Customer Data Traineen tehtävänä on uusien asiakaskohderyhmien etsiminen ja päivittäminen tietokantaan sekä olemassa olevan asiakasdatan laadun jatkuva parantaminen.

Vastaat sinulle nimettyjen tietokantaprojektien läpiviennistä itsenäisesti yhdessä tietokantavastaavamme johdolla. Opit harjoittelujakson aikana CRM-järjestelmän käytön syvällisesti sekä miten rakennetaan ja päivitetään yrityksen tietokantaa systemaattisesti tukemaan liiketoimintaa.

Työ vaatii tarkkuutta, itsenäistä otetta työhön sekä sujuvaa hakukoneen käyttöä. Harjoittelujakson kesto on 6kk ja harjoittelu on palkallinen. Toimipisteenä on Profession toimitilat Espoon Keilaniemessä. Harjoittelupaikka sopii esimerkiksi korkeakouluopiskelijoille tehtäväksi osana koulutusta.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen juho.manni@professio.fi

Tapahtumatyöntekijä, keikkatyö

Etsitkö innostavaa keikkatyötä?

Etsimme joukkoomme uusia asiakaspalvelun superstaroja!

Haemme tapahtuma-alasta kiinnostuneita, huippuenergisiä Customer Experience Ambassadoreita tapahtumiimme pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Työ on osa-aikainen (tarvittaessa töihin kutsuttava), joten se sopii loistavasti esimerkiksi opiskelijoille! Työssä saat eturivin näköalapaikan tapahtumien järjestämisen saloihin ja olet avainroolissa huikean asiakaskokemuksen onnistumisessa ja viemisessä next levelille!

Profession tapahtumatyöntekijänä eli Customer Experience Ambassadorina sinulla on:

• iloinen ja positiivinen CAN DO -asenne
• aloitteellisuutta lähestyä asiakkaita
• rohkeutta ohjata isojakin ihmisryhmiä energisesti, isoin elein ja kovalla äänellä
• loistavat tiimityöskentelytaidot
• halu tuottaa parasta mahdollista asiakaskokemusta
• mahdollisesti jo aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla mia.kaurila@professio.fi. Palkkaus on tuntiperusteinen. Meillä on huipputiimi, jossa töitä tehdään rennossa työilmapiirissä kovalla sykkeellä tavoitteena paras mahdollinen asiakaskokemus tapahtumiemme osallistujille ja yhteistyökumppaneille!

Toimipisteemme sijaitsee Espoon Keilarannassa.